Home >> Artikelen >> Verhuizen tips – een maand na de verhuizing

Verhuizen tips – een maand na de verhuizing

Er gaat nogal wat werk zitten in het verhuizen, dat weet iedereen die al een keer verhuisd is. Maar het werk zit hem niet alleen in de voorbereiding ernaar toe, maar ook zeker als je eenmaal overgegaan bent. Van het uitpakken van grote verhuisdozen, tot het inrichten van je nieuwe huis, tot het nalopen van alle instanties waar je bij bent aangesloten. Je wilt uiteraard niet dubbel moeten betalen voor electriciteit en/of internet etc. Nu zit het grote werk zeker weten in de voorbereiding, maar we hebben ook wat verhuistips voor je op een rijtje gezet die je erbij kunt pakken in de eerste maand na het verhuizen.

1. Tips voor bij het verhuizen

Staan alle verhuisdozen in het huis door elkaar en kun je aan de grote klus beginnnen om deze allemaal uit te pakken? Ga dan niet direct in volle vaart de spullen eruit halen, maar categoriseer eerst alle verhuisdozen. Alle dozen met spullen voor in de keuken gaan uiteraard naar de keuken en zo werk je iedere kamer af. Zo bespaar je zeker tijd op het heen en weer lopen met spullen en het verschuiven. Dat maakt de periode na het verhuizen wel zo makkelijk.

2. Checken van alle instanties en bedrijven

Na het verhuizen heb je waarschijnlijk geen zin om een wekelijks ritje terug naar je oude huis te moeten maken, omdat daar nog post naartoe gestuurd wordt. Begrijpelijk! Zorg er daarom voor dat alle instanties waar je bij aangesloten bent op de hoogte zijn van je verhuizing. Zo ben je er zeker van dat je je favoriete tijdschrift ook in je nieuwe huis ontvangt.

3. Inrichten na het verhuizen

Voor sommige mensen de leukste klus van het verhuizen, voor anderen is dit juist het moeilijkste en daardoor vervelendste gedeelte. Hoe richt je je huis in? Sowieso is het verstandig om van te voren al enigszins te focussen op wat je smaak is en inspiratie op te doen. Bekijk onze blog met tips over het inrichten van je nieuwe huis. De sleutel tot succes is: zoeken, zoeken en nog eens zoeken, om zo een mooie collectie bij elkaar te krijgen waarbij alle meubelstukken bij elkaar passen.

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine