Home >> Artikelen >> Verhuizen in stijl – is het mogelijk?

Verhuizen in stijl – is het mogelijk?

Het leed dat verhuizen heet, hoeft eigenlijk helemaal geen leed te zijn! Wat er in ieder geval sowieso gebeuren moet, is de organisatie van de gehele verhuizing. Het op tijd beginnen met inpakken, met het regelen van de verhuisservice bijvoorbeeld, maar ook met het systematisch inpakken. En daarnaast, om het helemaal in stijl te doen komt de kleding er ook bij kijken uiteraard! Voor wie wil verhuizen als een topmodel, of misschien wat realistischer, als een stijlvol persoon, daar hebben wij wat leuke verhuistips voor. Succes met het verhuizen!

1. Verhuizen in stijl – de juiste kleding

Stijlvol verhuizen, daar bedoelen we zeker niet mee dat je in je galajurk naar je nieuwe huis gaat. Maar stijlvol verhuizen houdt in dat je net even wat meer aandacht besteedt aan je kleding om niet als een slons over straat te gaan. En de makkelijke kleding die je uiteraard graag wilt dragen die dag, net even een twist te geven, zodat iedere foto die je daarna maakt er stijlvol uitziet. Wat voorbeelden zijn: een makkelijk zittende broek is altijd een goede optie tijdens het verhuizen. Maar wanneer je dit probeert af te stemmen met het bovenstuk dat je erbij draagt, ziet het er al minder joggingbroek-achtig uit, maar bij elkaar passend. En dat is waar je voor wilt gaan met stijlvol verhuizen.

2. Kledingtips

Om nog wat door te gaan op de kledingtips die we je hierboven gaven, zijn een aantal accessoires ook onmisbaar om op een stijlvolle manier de deur uit te gaan. Een onmisbaar iets zijn haarbandjes. Hierdoor kun je op een stijlvolle, maar ook trendy manier de haren uit je gezicht houden en het ziet er ook nog eens leuk en hip uit. En wat dacht je van wijde t-shirts die je rond je middel in een knoop kunt doen. Combineer dit met de haarband en je bent helemaal ready to go!

3. Organisatie

Als het aankomt op met stijl de deur uitgaan, dan denk je niet aan een gehaast, verward en boos kijkend persoon. Doe jezelf een plezier tijdens het verhuizen en behoud de lach op je gezicht, door een goede voorbereiding voor jezelf te maken. Pak de verhuisdozen op zo’n manier in dat het nog makkelijk te tillen is, en organiseer alles met kleur. Zo weet je precies waar alles is en dat maakt verhuizen een stuk fijner. En stijlvoller uiteraard!

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine