Home >> Artikelen >> Verhuistips – Wanneer ben je er echt klaar voor?

Verhuistips – Wanneer ben je er echt klaar voor?

Tijdens het verhuizen hebben veel mensen een bepaalde angst: wanneer ben je er echt klaar voor? Heb ik alles wel goed geregeld voordat ik wegga? Heb ik niet iets over het hoofd gezien? En komen al mijn spullen wel goed en zonder schade aan? Dat zijn maar een aantal gedachten die regelmatig door het hoofd spoken van menig verhuizer. Met een goede voorbereiding kom je een heel eind en daar helpen verhuistips uiteraard bij. Dus maak je klaar om te verhuizen en begin met het lezen van deze verhuistips.

1. Verhuistips

Als je het goed bekijkt is verhuizen niets anders dan gewoon een weekendje weg, maar dan eentje waarvoor je voor meerdere mensen moet inpakken. Het is een wat groter project dan alleen een weekendje Beekse Bergen. Maar om het project als een weekendje weg te zien, of een grote vakantie, wordt het misschien al een wat minder groot project in je hoofd.

2. Categoriseren van spullen

Veel spullen van A naar B brengen betekent ook een grote organisatie wat betreft coördineren. Probeer daarom alle spullen die ook maar een beetje bij elkaar horen, bij elkaar te houden. Dit kun je doen door kamer voor kamer in te pakken, bijvoorbeeld de keuken, de woonkamer etc. Maar je kunt ook alles wat te maken heeft met boeken (leesboeken, kinderboeken, schoolboeken) bij elkaar stoppen om daarna alles per soort te kunnen uitpakken.

3. Verhuispakket kopen

Wist je dat er zogeheten verhuispakketten te koop zijn? Dit zijn samengestelde pakketten die met allerlei verhuismaterialen komen die nodig zijn om te kunnen verhuizen. Zoals verhuisdozen, boekendozen, afdekhoezen, viltstiften, etc. Zo hoef je niet lang na te denken over wat je allemaal moet aanschaffen, maar wordt het je zo toegereikt.

4. Mate van belangrijkheid

Pak in op mate van belangrijkheid. Begin uiteraard niet met de spullen die je nog nodig hebt in de week voor de verhuizing, maar houd dit apart om later bij elkaar in de doos te doen. Ook al hoort dit niet direct bij elkaar. En zo kom je steeds een stapje dichter bij het verhuizen.

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine