Home >> Artikelen >> Verhuistips deel 8

Verhuistips deel 8

Verhuistips deel acht! Grote kans dat je er al op zat te wachten en daarom geven we met plezier de volgende verhuistips, die je verhuizing hopelijk net iets makkelijker en nauwkeuriger laten verlopen. Iedere maand geven we twee artikelen met verhuistips, dit zijn ze voor deze maand:

1. Coördineer je verhuizing

Je hoeft helemaal geen evenementenplanner te zijn om een verhuizing te kunnen organiseren en coördineren. Het vereist alleen inzicht en tijd om alles een plek te kunnen geven. Deel je verhuizing op in drie stadia: begin – midden – eind. Het begin is ongeveer zes maanden van te voren, het midden drie maanden van te voren en het einde is de verhuizing zelf. Begin nu met taken op te schrijven en deel deze in een van de stadia in, om overzicht te creëren in hoe je verhuizing eruit gaat zien.

2. Regelwerk begint in stadium 1

Om door te gaan op het werken met de stadia zoals hierboven geschreven, begint het regelwerk allemaal in stadium 1. Het opvragen van verhuisoffertes, het zoeken naar de juiste verhuishulp, het regelen van eventuele opslag en het wijzigen van je gegevens. De eerste stappen van je verhuizing vinden vaak plaats achter je computer en/ of aan de telefoon.

3. Vergoedingen

In deze verhuistips benoemen we ook graag het onderwerp ‘vergoedingen’. Wist je dat er verschillende vergoedingen te verkrijgen zijn voor een verhuizing? Als je bijvoorbeeld een uitkering ontvangt kun je in aanmerking komen voor de vergoeding ‘bijzondere bijstand’. En soms kan je een verhuiskostenvergoeding van je werkgever ontvangen. Vraag dit even na bij je werkgever.

4. Geen regelaar? Huur een verhuisbedrijf in.

Ben je helemaal geen regelaar of heb je echt geen tijd door middel van werk of iets anders, om je verhuizing te regelen? Dan is de grootste verhuistip in dit artikel om een verhuisbedrijf in te schakelen. Zoek een bedrijf waar je je fijn bij voelt, die je vertrouwd en geef het allemaal uit handen. Zonder zorgen verhuizen kan echt.

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine