Home >> Artikelen >> Verhuistips deel 7

Verhuistips deel 7

Verhuistips zijn een handig iets wanneer je op het punt staat om je vertrouwde stekkie achter te laten en je voor te bereiden op een nieuwe plek. Daarom is het onderdeel verhuistips een terugkerend onderdeel op Movingbuddy. We helpen je graag verder door onze jarenlange ervaring in te zetten wanneer het aankomt op verhuizen. Hier komen de verhuistips:

1. Seizoensgebonden verhuizen

Als je enigszins zelf kunt bepalen wanneer je precies wilt gaan verhuizen, doordat er geen haast is of je alleen nog maar nadenkt om misschien te gaan verhuizen, houd dan ook rekening met het seizoen. Middenin de zomer verhuizen is een veel grotere taak in veel gevallen, omdat het warmer is. En in steden zijn er veel meer toeristen in de stad, wat ook een nadeel kan zijn.

2. Glas en servies verhuizen

Waarschijnlijk komt dit niet geheel onverwachts, maar stop je glas en servies nooit onder in de doos. Wikkel het in met beschermend verpakkingsmateriaal en geef het een plekje bovenin de doos waar iets zwaars in zit, bijvoorbeeld boeken.

3. Denk niet te licht over brandbare goederen

Verhuis je brandbare goederen? Houd deze dan helemaal gescheiden van alle andere verhuisspullen. En is de fles bijna leeg? Dan is het eigenlijk nog verstandiger om het achter te laten. Hoe minder brandbare goederen mee tijdens de verhuizing, hoe minder kans op ongelukken.

4. Elektronische apparatuur

Heb je de originele verpakking nog van de elektronische apparatuur die je mee wilt verhuizen? Gebruik deze dan om de spullen mee te verhuizen. Vaak zijn de originele dozen en spullen het betrouwbaarst om de elektronica of apparatuur in te plaatsen. Je wilt uiteraard niet dat er schade ontstaat tijdens de verhuizing.

Dit waren de vier verhuistips voor deze keer! Hopelijk heb je er iets aan gehad en ben je geïnspireerd geraakt als het aankomt op het verhuizen. Iedereen verhuist natuurlijk op zijn eigen manier en ook iedereen vindt andere dingen weer belangrijk. Maar dit zijn in ieder geval een aantal basistips om je verhuizing tot een succes te maken. Veel plezier met de verhuizing!

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine