Home >> Artikelen >> Verhuistips deel 5

Verhuistips deel 5

Verhuistips deel 5 staat voor je klaar om je van alle gemakken te voorzien tijdens de grote dag. En de periode daarvoor, want met alleen organisatie op de dag zelf, daar gaat geen enkele verhuizing op vooruit. Wist je bijvoorbeeld dat organisatie een stuk makkelijker en overzichtelijk wordt door het gebruik van plakkertjes met kleur? Hierdoor is er veel minder communicatie nodig tussen jou en de verhuizers, omdat ze precies weten hoe jij je spullen wilt verhuizen. Dit en nog meer:

1. Houd het belangrijke in de buurt

Je leukste spulletjes heb je misschien dicht in de buurt en belanden daardoor eerder in de doos (lees: onderop). Maak een doos waar alle spullen ingaan die je vaak gebruikt. Zo hoef je niet gelijk de hele doos om te kieperen als je toch iets nodig hebt.

2. Maak als eerste je bed op

De meningen kunnen erover verschillen, maar het slapen in een fris, opgemaakt bed is toch ongeveer het lekkerste wat er is. Maak daarom tijdens het verhuizen als eerste je bed op. Hierdoor kun je tussen de drukke dagen door goed uitrusten, je lichaam heeft het al zwaar genoeg door dat vele tillen.

3. Plak alles af

Zoals in de eerste alinea van deze verhuistips lijst al is beschreven, door te ordenen met kleur plakkers organiseer je. En dit is heel erg fijn als vrienden en/of familie, of gewoon verhuizers, je helpen. En het scheelt enorm als niet iedereen tussendoor aan jou moet vragen in welke kamer een bepaalde doos moet, of wat erin zit.

4. Richt je op één kamer tegelijk

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk alles uitgepakt hebben. Maar het werkt het meest efficient als je een kamer per keer uitpakt. Dit bespaart je ook een hoop heen-en-weer geloop, van de ene doos naar de andere kamer. En zo krijgt de gehele inrichting al snel vorm, doordat alles spulletjes bij elkaar op een goede plek staan.

Dit waren de vier verhuistips voor deze keer. Uiteraard komt er snel weer een lijstje met verhuistips van voor, tijdens en na het verhuizen. Veel plezier ermee!

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine