Home >> Artikelen >> Verhuisdozen aanbiedingen

Verhuisdozen aanbiedingen

Op zoek naar verhuisdozen aanbiedingen? Uiteraard, wie wil er nu niet goedkoop over naar z’n nieuwe adres. Maar soms kan het nogal een klus zijn om de juiste verhuisdozen te vinden en dan ook voor een leuk prijsje. Voordat je stad en land af gaat op zoek naar de fijnste aanbiedingen, hebben wij alvast een aantal sites op een rijtje gezet, waar je zo naartoe kunt klikken. Makkelijk toch? De volgende aanbiedingen voor verhuisdozen zijn een kijkje waard:

Gamma

Gamma heeft altijd wel aanbiedingen voor verhuisdozen. Houd deze sites dus regelmatig in de gaten om een leuk prijsje te scoren. Ook hebben ze veel soorten verhuisdozen, waardoor iedereen bij Gamma terecht kan.

Verhuisboxen.nl

Wat dacht je van 75 verhuisdozen voor maar 47,50 euro. Dat vonden wij zo’n koopje dat we het graag even met je deelden. En reken eens uit, als je deze weer doorverkoopt na je verhuizing ben je al helemaal niet veel geld kwijt geweest hieraan.

Wehkamp

Ik hoor het je al denken, op Wehkamp heb je echt alles. En ja, dat klopt. Zo ook verhuisdozen dus. Ook hierbij geldt dat er vaak een leuk prijsje aan is gekoppeld als je er meerdere afneemt. Dus sla je slag maar!

IKEA

En uiteraard is dit gewoon weer een heel goed excuus om naar de IKEA te gaan. Want ja, ze hebben regelmatig aanbiedingen voor verhuisdozen, die je ontzettend blij maken zo vlak voor een dure verhuizing. 2,99 euro is een koopje voor een verhuisdoos, wat een aanbieding! En dan heb je uiteraard ook meteen een goed excuus om nog eventjes die leuke lamp te halen die je daar laatst zag.

Karwei

Misschien zijn het niet de allergoedkoopste verhuisdozen, maar deze leuke dozen van Karwei tonen heel goed aan wat er in de doos zit. Met deze leuke figuurtjes op de doos (zie link), wordt verhuizen extra leuk!

 

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine