Home >> Artikelen >> Verbouwen na je verhuizing

Verbouwen na je verhuizing

Een verhuizing en daarna verbouwen; het komt in veel gevallen voor. Wellicht heb je een huis gekocht waar nog ontzettend veel aan gedaan moet worden, dan is het wel verstandig om een goede organisatie erop los te laten. Of misschien heb je een huis, of appartement, gekocht wat nog naar jouw smaak ingericht moet worden. Kortom, na je verhuizing komt er vaak nog een deel twee bij kijken en wij geven je graag wat inzichten om die vlekkeloos en soepel te laten verlopen. Hoe kun je het beste te werk gaan als je net verhuisd bent en je huis nu echt eigen moet gaan maken?

1. Verhuizing en verbouwing inventariseren

Zoals vrijwel bij ieder project is het goed om te kijken wat er eigenlijk zoal gedaan moet worden. Maak een overzicht en een duidelijke planning zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als het een grote verbouwing is, dan is het fijn om per kamer te werken. Wat moet er precies gedaan worden aan de keuken? Begin, net zoals bij schoonmaken, van boven naar beneden, zodat je echt aan alles denkt.

2. Tijdsplanning

Sommige dingen hoeven niet per se direct na de verhuizing te gebeuren. Ook hierbij is het verstandig om een overzicht te maken van wat er precies en wanneer moet gebeuren. Dan maak je voor jezelf duidelijk waar je de focus op moet leggen en heb je minder kans om tijd te verspillen aan dingen die ook later kunnen gebeuren. Werk met weken, beginnende vanaf de eerste week na je verhuizing. Dan zie je ook precies wat er wellicht al in werking moet worden gezet tijdens de voorbereiding van de verhuizing zelf.

3. Hulp inschakelen

Niemand doet een verbouwing alleen. Maak voor jezelf duidelijk wie je nodig hebt tijdens de verbouwing en de verhuizing. De tijdsplanning en inventarisatie zijn hierbij een goed hulpmiddel. Die geven direct weer of je ter plekke een bedrijf moet inschakelen, of dat je tijd hebt om de beste prijs voor een service te vinden.

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine