Home >> Artikelen >> Snel verhuizen

Snel verhuizen

Snel verhuizen van A naar B is voor mensen met een drukke baan geen luxe, maar een noodzaak. Je wilt uiteraard geen vrije dagen op te hoeven nemen die eigenlijk niet nodig zijn en dat geldt zeker niet alleen voor mensen met een drukke baan. Maar hoe organiseer je een verhuizing die je snel en moeiteloos hebt afgehandeld? Wij geven je hier wat tips! 

1. Begin op tijd

Wat in ieder geval belangrijk is, is dat je genoeg voorbereidingstijd neemt. Zo kan je snel dingen tussendoor regelen, die een dagtaak vereisen als je alles op het laatste moment af laat hangen. En voorbereiding helpt ook om dingen beter regelen. Snel verhuizen is mogelijk!

2. Verhuisbedrijf

Moet je echt snel verhuizen en heb je geen tijd om zelf teveel tijd in je verhuizing te stoppen? Huur dan sowieso een verhuisbedrijf in, want dat scheelt je echt een hoop werk. Vaak helpen ze je met inpakken, inladen en ook weer uitladen. En zelfs voor monteren keren de meesten niet de hand voor om. Overleg van te voren wel even goed de prijs voor je voor verrassingen komt te staan.

3. Hulp inschakelen

Schakel al je vrienden in om op de dag van verhuizing je te komen helpen. Vele handen maken licht werk en zo kun je in een dag over, waar je zonder goede voorbereiding misschien twee, of drie dagen voor had moeten opnemen.

4. Codering

Spullen herin- en uitpakken kost veel tijd, die je zeker niet hebt als je een drukke baan hebt. Pak daarom alles slim in en codeer alle dozen voor je ze op elkaar stapelt. Met kleurtjes werken is altijd overzichtelijk. Geef alle verschillende ruimtes in het huis een aparte kleur, zodat je snel en met gemak alles terug kunt vinden. En je ook niet uren aan het heen en weer lopen bent met het uitpakken ervan.

Uiteraard werkt alles het snelst met een goede voorbereiding en veel communicatie. Communiceer dus veel met je eventuele partner en helpers, zo wordt snel verhuizen combineren met werk een opgave die best wel te doen is.

 

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine