Home >> Artikelen >> Kosten van verhuizen

Kosten van verhuizen

De kosten van verhuizen is voor iedereen verschillend, maar wel fijn om in kaart te hebben voor je echt gaat beginnen met verhuizen. Wat verwacht je precies qua kosten en hoe kan je dit in vermindering brengen? Allemaal zaken om bij stil te staan. En ja, de vraag is niet zozeer of een verhuizing veel kosten met zich mee brengt, maar wat de kosten van verhuizen precies zijn. Op de volgende kosten moet je letten voor je de planning begint: 

1. Locatiegebonden

Waar ga je precies heen verhuizen? Het scheelt natuurlijk best wel of je van Groningen naar Limburg gaat, of gewoon binnen Zwolle verhuist. Een verhuiswagen huur je meestal voor een dag, dus dat scheelt. Maar let op de benzine die je ervoor betaalt, dat kan in hoog in de prijzen oplopen.

2. Extra hulp nodig?

Als vrienden en familie geen optie zijn om je te helpen bij het verhuizen, is het misschien wel fijn om verhuishulp in te schakelen. Een paar extra handjes kunnen nooit kwaad, maar kosten uiteraard wel extra geld. Dit kan ook al onder de spullen naar binnen sjouwen en monteren liggen. Dus breng goed in kaart waar je extra voor betaalt als je verhuizers inhuurt.

3. Takelwagens zijn duur

Heb je een piano op zes hoog die naar beneden moet? Dan kunnen we je nu alvast verklappen dat dat best nog wel eens een dure grap gaat worden. Het inhuren van een takelbedrijf die met touwen en een daarbij horend takelsysteem alles naar beneden haalt, kan best wel duur zijn.

4. Verhuisdozen

Deze handige verhuismiddelen zijn onmisbaar, maar kunnen best prijzig worden als je er veel van nodig hebt. Kijk daarom altijd bij aanbiedingen etc. om niet de hoofdprijs te hoeven betalen. Voor een vierpersoons woonkamer heb je ongeveer twintig verhuisdozen nodig. Houd daar rekening mee. En voor meer berekeningen omtrent verhuisdozen, neem dan eens een kijkje op deze site.

Hopelijk hebben we jullie een beetje op weg geholpen omtrent kosten van verhuizen. Uiteraard zijn er nog veel meer zaken om op te letten, maar dit is alvast een begin.

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine