Home >> Artikelen >> Kartonnen dozen en verhuizen gaan hand in hand!

Kartonnen dozen en verhuizen gaan hand in hand!

Kartonnen dozen zijn je beste vriend tijdens het verhuizen. Weet je niet precies wat voor verhuisdozen je moet hebben en wat het belang is van goede kartonnen dozen? Dan is het fijn om vooraf de do’s and don’t te weten. En die vertellen wij je graag!

1. Kartonnen dozen

Iedereen die gaat verhuizen wilt graag de prijzen laag houden. Een verhuizing moet leuk blijven en geen hoge, onnodige kostenpost worden die het plezier van een verhuizing naar beneden haalt. Er zijn daarom een aantal dingen om rekening mee te houden voor je kartonnen dozen koopt.

2. Een aantal tips

Veel mensen die verhuizen bestellen op het laatste moment nog verpakkingsmaterialen en/of kartonnen dozen te kopen. Het is gewoon zoiets wat je snel vergeet en het kan een lastig karwei zijn om de dag van te voren, of zelfs op de dag zelf nog ergens een verhuisdoos vandaan te halen.

  1. Verhuis je met een verhuisbedrijf? Check dan of je bij hun aan materiaal kan bestellen. Dan ben je niet in de problemen als je iets vergeten bent op het laatste moment. Wij raden uiteraard aan om een zo goed mogelijke voorbereiding te treffen, zodat je weet waar je aan begint en hoe de verhuizing ongeveer verloopt.
  2. Denk bijvoorbeeld ook aan wat voor verpakkingsdozen je wilt. Ook al zijn kartonnen dozen gewoon kartonnen dozen, er zit een verschil in sterkte, en uiteraard ook in prijs. Zo heb je verpakkingen met ribbels en ook zonder, wat de verhuizing enigszins vergemakkelijkt als je veel zware dozen hebt. Lees je dus goed in en bepaal van te voren wat je echt nodig hebt aan dozen.
  3. Let op verhuisdozen in de aanbieding! Het is vaak onderschat, maar hier kun je ook zeker veel kosten op besparen. Zodat je nooit teveel betaalt voor je verhuizing, wel zo fijn!

Is er iemand in je omgeving die ook gaat verhuizen? Dan is het goed idee om samen verhuisdozen te bestellen. Vaak is het goedkoper om grote aantallen kartonnen dozen te bestellen, wat dan perfect uitkomt!

 

 

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine