Home >> Artikelen >> Inpaktips voor een soepele verhuizing

Inpaktips voor een soepele verhuizing

Inpaktips voor je verhuizing, om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hoopten dat je hier al op zat te wachten. Een verhuizing gaat het lekkerst als alles van te voren geregeld is en je een goede planning hebt gemaakt voor de grote dag. Hierbij is inpakken een groot onderdeel van je verhuizing, omdat je dit heel veel werk kan besparen. Als je verkeerd inpakt kan het je soms juist meer werk opleveren. Zie je het al voor je? Dat je iets moet hebben voor onderweg wat helemaal in de onderste doos opgeborgen zit? Met de volgende inpaktips gaat dit bij jouw verhuizing zeker niet gebeuren.

1. Inpaktips

Welke spullen gebruik je vrijwel nooit, maar wil je wel graag meenemen naar je nieuwe adres? Zoek deze spullen bij elkaar en stop ze samen in een verhuisdoos. Wat vaak ook goed werkt is deze dozen te bestempelen en te categoriseren. Zo is blauw voor spullen die je nooit gebruikt en rood voor spullen die je iedere dag nog gebruikt, zoals bijvoorbeeld toiletspullen.

2. Verpak de boutjes en moertjes

Er bestaat een zeer kleine kans dat je zin hebt om na je verhuizing alle boutjes en moertjes bij elkaar te zoeken die je nodig hebt om je kast opnieuw in elkaar te zetten. Scheid deze direct bij het uit elkaar halen van je kast en stop ze in aparte zakjes. Gebruik hierbij ook een kleurcode om precies te weten wat waarvoor is.

3. Planning

Zorg ervoor dat al het inpakwerk al gedaan is voordat de dag van de verhuizing aanbreekt. Als je je op de dag zelf nog bezig moet houden met het inpakken gaat er veel tijd verloren en door het tijdgebrek komt stress vaak om de hoek kijken.

4. Houd servies apart

Houd een doos apart, of meerdere uiteraard, om het servies te vervoeren. Pak deze van tevoren in met kranten of noppenfolie en plaats alles bij elkaar. Het zou toch zonde zijn als er per ongeluk een zwaar boek op je borden terecht komt. Succes met deze inpaktips en een voorspoedige verhuizing gewenst!

 

 

 

 

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine