Home >> Artikelen >> Handige verpakkingsmaterialen

Handige verpakkingsmaterialen

Bij een verhuizing is er vaak gebrek aan goede verpakkingsmaterialen. Vaak heb je toch meer spullen dan verwacht en komt het er op neer dat je op de laatste minuut nog even snel verhuisdozen moet gaan halen. Maar er zijn meer oplossingen! Goede verpakkingsmaterialen hoeven niet per definitie verhuisdekens, verhuisdozen of bubbeljesfolie te zijn. Vaak kun je jezelf nog een eind op weg helpen door stevig materiaal te gebruiken, wat je spullen goed beschermd, een licht-gewicht heeft en ook nog eens niet zoveel kost. Zeer handig voor de besparende verhuizer, of voor iedereen die op het laatste moment nog extra verpakkingsmateriaal nodig heeft. Haal de volgende spullen in huis en je komt al een heel eind op weg:

1. Aluminiumfolie

Ja hoor, aluminiumfolie is een zeer geschikt verpakkingsmateriaal en iets wat vaak in ieder huishouden wel te vinden is. Heb je kleine fotolijstjes die beschermd moeten worden tijdens de verhuizing? Dan wikkel je het aluminumfolie er gewoon omheen en klaar is kees. Of beeldjes die je als mooie decoratie weer in het nieuwe huis wilt zetten. Wikkel het in met deze folie en je hebt handig mee te nemen pakketjes.

2. Plastic elastiekjes

Niet alleen handig om je haar uit je gezicht te houden tijdens het verhuizen, maar ook handig om de kleine spullen toch bij elkaar te houden. Wat dacht je van losse pennen die je een beetje geordend mee wil verhuizen? Met een elastiekje erom heb je zo alles bij elkaar. En nog beter, je hebt er altijd weer makkelijk eentje gepakt als er onverwachts nog iets getekend moet worden.

3. Zaagsel

Konijnen- en /of caviahouders (of eigenaren van dieren die zaagsel in hun kooi hebben) hebben effectieve verpakkingsmaterialen in huis. Heb je een doos voor de helft gevuld en wil je er eigenlijk nog iets in doen om de inhoud te beschermen? Zaagsel werkt! Gooi dan niet meteen de hele doos vol, omdat het vrij zwaar kan zijn bij een volle inhoud. Maar het is wel lekker zacht en beschermend, precies waar een verhuizer naar op zoek is.

 

 

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine