Home >> Artikelen >> Creatief met verpakkingsmaterialen

Creatief met verpakkingsmaterialen

Er zijn een aantal verpakkingsmaterialen die doorgaans veel gebruikt worden tijdens verhuizingen. Verpakkingen die gewoon goed van pas komen bij ieder type verhuizing en die daarom ook handig zijn om op voorraad te hebben voordat de grote dag aanbreekt. Dit zijn de verpakkingsmaterialen die voor iedereen duidelijk zijn dat deze handig te gebruiken zijn bij een verhuizing. Maar wat dacht je van cadeaupapier dat ook als beschermingsmateriaal kan dienen? We geven je graag meer tips in deze blog, over het creatief omgaan met verpakkingsmaterialen.

1. Verpakkingsmaterialen

Verhuisdozen en bubbeltjesfolie zijn niet de enige materialen waarmee een verhuizing goed van start kan gaan. Er zijn er nog veel meer! Hierdoor kun je zeker creatief zijn als op het laatste moment toch blijkt dat je niet genoeg in huis hebt. Doe er je voordeel mee en bekijk onze tips, die misschien wel de creativiteit in je los maken om dit lijstje aan te vullen.

2. Cadeaupapier met watjes

Is het bubbeltjesfolie na de zoveelste vaas op en heb je geen tijd meer om naar de winkel te rennen? Pak dan het Sinterklaaspapier maar tevoorschijn en vul dit helemaal met watjes. Zo blijft de buitenkant van je verpakking toch beschermd.

3. Zaagsel

Heb je thuis knaagdieren? Dan kan je nog wel eens geluk hebben als je tekort schiet in materialen. Het zaagsel werkt namelijk ook goed als bescherming tijdens de verhuizing. Vul bijvoorbeeld een doos met zaagsel voor al je servieswerk. Let op: het kan stoffig zijn naderhand, dus opnieuw afwassen is wel nodig.

4. Ballonnen

Ballonnen kunnen ook handig zijn als verpakkingsmateriaal. En dan niet de grote ballonnen die direct erg veel ruimte in beslag nemen. Maar blaas de ballon tot een kleine bal en knoop deze dicht. Werkt zeer goed als bescherming in een doos of bijvoorbeeld een grote mand. En het staat nog eens gezellig ook. Creatieve verpakkingsmaterialen  ontdekken was nog nooit zo leuk!|

1. Goedkope verhuisdozen. Waar vind ik die?

Goedkope verhuisdozen, dat wil iedereen wel! Voornamelijk als je op een budget...

2. Tips verhuizen – Heb je overal aan gedacht?

Om zonder zorgen van A naar B te gaan zetten wij iedere...

3. Wat kost een verhuizing of verhuisbedrijf?

Wat bedragen verhuiskosten van een verhuisbedrijf zoal? Dat is een vaak gestelde vraag....

1. Verhuizen en verzekeren: is het nodig?

Verhuizen en verzekeren, het zijn twee woorden die altijd met elkaar in aanraking komen....

2. Waarom kiezen voor een studenten verhuisbedrijf?

Een studenten verhuisbedrijf je verhuizing laten uitvoeren, waarom zou je daarvoor kiezen?...

3. Een seniorenwoning verhuizen

Het verhuizen van een seniorenwoning is niet geheel hetzelfde als een normale...

Compare movers

and save on your move.

Distance: 0 km

Storage Offer

and save on your storage.
Not yet known
Not yet known

Number of days: 0 days

Handige hulp video’s

Bij de oplag

Inpakken

Wagen laden

Wasmachine